Glasseksperten

Din lokale glassekspert i Sandnes- og Stavanger-området.

Vi holder til på Ganddal i Sandnes og betjener kunder fra Randaberg i nord til Vigrestad i sør.  Vi påtar oss de fleste oppdrag som innbefatter glass. Det kan være alt fra knuste kjellerruter, punkterte studevinduer, garderober, plexiglass, glassrekkverk, vinterhager eller alle typer glass på mål og andre glassløsninger.

Har du duggete eller knuste vinduer eller dører så kan vi hjelpe deg! Vi samarbeider med flere av regionens ledende glassprodusenter og har et enormt utvalg i typer, kvaliteter og størrelser av enkeltglass, isolerglass, laminert glass og herdet glass.

Vi påtar oss de fleste oppdrag som innbefatter glass. Det kan være alt fra knuste kjellerruter og punkterte stuevinduer til glassrekkverk, vinterhager, sommerstuer og rekkverk til trapper.

Glassmester, glassmester sandnes, glassmester stavanger

Hvorfor velge oss?

Vi vet hva vi driver med. Vi kan faget. Og vi kan kundeservice. Du skal være trygg på at du får skikkelig håndverk og høy kvalitet når du velger Sandnes Glass til dine prosjekter. Sandnes Glass AS er en godt etablert glassekspert som har vært i bransjen siden 1962.

Vi elsker speil

Vi skreddersyr speil til alle typer bruk. Trenger du et på badet, soverommet eller i gang? Vi kommer og måler, produserer og monterer.

Glass til private, næring og bedrifter

Sandnes Glass leverer glass og montering til både private og bedrifter i Rogaland. Trenger ditt kontor nye glassvegger, glassdør eller nytt glassrekkverk? Ta kontakt med oss, så ordner vi fra oppmåling til ferdig montert!

Utvikling & design av Vecora