Isolerglass og vindusglass

Isolerglass og vindusglass har lang levetid, men det kan punktere eller få kondens, spør oss om priser så måler vi opp og monterer nytt. Vi reparerer alle typer glass i Stavanger- og Sandnes-området!

Isolerglass og vindusglass, enten det er gammelt, sprukket eller er forskjellige typer, kan fort virke litt komplisert å få fikset. Det kan gjerne også få deg til å lure på forskjellige priser og løsninger. Dette er heldigvis ikke noe problem for en erfaren glassmester. Og det trenger ikke nødvendigvis å være verken vanskelig eller dyrt å fikse. Tvert imot så kan det være mer verdt å fikse gamle vinduer, en kjøpe nye.

Punktert vindu eller fått en brist i et vindusglass? Ta det med ro, vi fikser.

Etterhvert som hus og vinduer blir eldre så øker også sjansen for at de punkterer og at det oppstår kondens. Den lukkede atmosfæren i isolerglasset blir brutt og det kan oppstå et melkehvitt belegg som ser alt annet en fint ut. Da er det på tide å få skiftet glasset.

Vi samarbeider med bransjens ledende isolerglassprodusenter og kan levere alle størrelser, tykkelser og typer glass med ulik isoleringsevne (U-verdi). Våre montører ordner raskt og effektivt skifte av ditt gamle vindusglass uten å måtte skifte selve vinduet med karm, belistning og det hele.

Vi kommer gjerne og gir en pakkepris på skifte av flere vinduer samtidig, så ta gjerne en telefon til oss så hjelper vi deg.

TilbakeKontakt oss

Ta kontakt med oss i dag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
isolerglass, vindusglass, isolerglass pris, vindusglass pris, fikse vindusglass, fikse isolerglass
Utvikling & design av Vecora