Laminert og herdet glass

Laminert og herdet glass til alle typer oppgaver, enten det er til kjøkken, bad, gang eller stue.

Laminert og herdet glass er de to mest bruke typene av glass. Glassene har forskjellige egenskaper som gjør de egnet til forskjellige bruksområder.

Laminert glass blir mye bruk på rekkverk og glasstak, både inne og ute. Og er enkelt sagt to glassplater som er limt sammen med to sterke folier i midten. Glasset kommer som store plater fra fabrikk, hvor en skjærer ut de størrelsene en ønsker. Dette glasset kan tilpasses på en mye enklere måte enn herdet glass, og har samtidig kortere leveringstid.

Herdet glass lages på mål til hvert enkelt oppdrag. Ved raske temperaturskift herdes glasset og du oppnår bedre styrke, samtidig som en slipper bruk av folie som på laminert.

Til noen type oppgaver som f.eks. områder med stor belasting kan bruk av herdet glass som lamineres være alternativ.

Det er klare regelverk som styrer hvilke typer glass som skal brukes på ulike områder. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi med å gi råd i hvordan bruke laminert og herdet glass på en sikker og korrekt måte.
TilbakeKontakt oss

Ta kontakt med oss i dag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
glass over kjøkkenbenk, glass kjøkkenbenk, laminert glass bad, herdet glass bad, herdet glass kjøkken, laminert glass kjøkken
Utvikling & design av Vecora